onsdag 3. mars 2010

Postcrossing

Forige uke registrerte jeg meg på www.postcrossing.com, jeg har allerede sendt 6 kort, og i dag kom det to i posten til meg. Det var utrolig koselig. Et fra Tyskland og et fra Litauen.
Last week I signet up at www.postcrossing.com , I have already sent 6 cards, and today I recieved my first two cards. One from Germany and one from Lithuania.

Thank You Very Much! :)

4 kommentarer:

  1. Ohhh så spennende da
    Hadde vært gøy om du fortalte litt mer om hvordan det funker og erfaringen din :)
    Hehe har vært en ihugga brevskriver for ei lita stund tilbake og må innrømme at jeg savner å kunne gå i postkassen og finne noe mer spennende enn regninger og kontoutskrifter

    SvarSlett
  2. Det er egentlig ganske enkelt:
    1. registrer deg
    2. be om en adresse
    3. send kortet
    Du får se profilen til den du skal sende til sånn at du kan imøtekomme litt på ønsker om kort mm. Hisk å skrive på ID`en som du får sammen med adressen, sånn at mottaker kan registrere kortet. Du kan til å begynne med ha 5 kort på reise, når et kort er registrert kan du sende et nytt. Et kort som ikke er registrert innen 60 dager er gått ut på dato. Det står ganske mye i FAQ på postcrossing-sia. Jeg har motatt 2 kort, sendt 1 som er registrert inn og har 5 i postgangen. Venter bare på at de skal komme fram sånn at jeg kan sende fler - og få fler :D

    SvarSlett
  3. Ohhh høres kjempe spennende ut :)
    Kanskje jeg skal prøve meg og :p

    SvarSlett
  4. I found your blog via Postcrossing. I love the Norwegian-English translation, it makes it fun to try and learn Norsk :)

    What beautiful postcards. I just started postcrossing too and am really enjoying it.

    Best wishes

    Nikki xx

    SvarSlett