lørdag 25. februar 2012

Ann-Toves favoritt


Middag for 2-3 personer:

ca 200 gram strimla kjøtt, svin eller kylling - stekes i litt olje
1 liten løk i passe biter
5-6 champignonger skives
1 gulrot
1/4 middels broccoli eller blomkål - eller litt av hvert ..
1/6 middels kålhode
1/2 paprika
1 boks babymais deles i passe biter

et par ss. soyasaus
3 dl vann
krydder etter smak, minimum litt salt og pepper.

Har du ikke soyasaus kan du smake til med buljong.


Hvis du har er det godt med:
cashewnøtter
squash i biter
marinerte hvitløksfedd
1-2 ss pesto
1-2 ss tacosaus
noen dråper tabasco
Bruk fantasien :D

Fres løken soppen og kjøttet i lag eller hver for seg, ha i grønnsakene og rør rundt. Slå over vannet soyaoljen og krydret, kok under lokk til grønnsakene er akkurat møre.

Server enten med ris, eller ha en pakke nudler i kasserollen og rør rundt.
Velbekomme :)
PS hvis du skal lage denne glutenfri må du kjøpe glutenfri soyasaus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar