søndag 22. februar 2015

Familieforøkelse

Jeg har i lengre tid planlagt å skaffe meg et barn til, men ikke et sånt et på to bein. Etter mange måneder med tenking og planlegging falt valget på denne herlige skapningen. Mamman er Rotweiler/shæfer og pappan Berner Sennen.

Lille vakre Ayla kom til verden natt til 1.januar 2015 sammen med 9 kullsøsken. 19. februar, dagen før min bursdag var jeg og hentet henne siden alle de andre søskenene skulle hentes i løpet av helga, og da ville det blitt vanskelig for meg. 

Første natta gråt hun mye og var urolig, men da jeg fikk åpnet vinduet og det ble litt kjøligere ble det stille. Jeg har valgt å ha henne i senga mi denne første barseltiden slik at jeg kan lett følge med  når hun må opp på do om natta. 

Utpå morgenen våknet jeg av nåe hårete i ansiktet, og da jeg åpnet øynene så jeg bare labber. Jeg lirka fram telefonen og knipsa dette:


Jeg vil ha godbit med hestebæsjsmak! Har du sett noe så vakker! *sukk*


Og så klør det så i tennene..


Fo ratte jeg er prinsesse! Jeg har vært veldig flink til å tisse og bæsje ute, med bare noen få uhell. Og når mor roper navnet mitt så får jeg kansje godbit, så da er det bare å skynte seg å springe for å finne ut om jeg får noe. Hestene i stallen er store, men ikke skumle så nå må jeg være litt i band for mor sier at jeg ikke får lov å gå inn i gjerdet der. 
Men det er SÅÅÅÅÅ spennende! 


Dag 3 i nytt hjem besøkte vi onkel Aiko. Han er veldig stor, og elsker å leke, men han kan være veldig uforsiktig med sånne små 
Så vi valgte å holde han litt fast - noe han likte dårlig. Det ble et kanon blinkskudd! :D 


6538

2 kommentarer:

 1. Hmmm ikke sikker på hva som skjedde med første kommentar jeg skrev så skriver en ny.
  Du får heller slette om det kommer to fra meg O.o
  Er en nydelig liten krabat du har fått deg !!
  Nydelige bilder og det første er jo bare priceless :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk. Hun har allerede gitt meg mang en god latter :)

  SvarSlett