fredag 12. april 2013

Mer handarbeid

Tidligere har jeg lagt ut bilde underveis på lestene mine. Her er det ferdige resultatet. Lestene er stygge som juling, men du verden så varm! De er testa på speidertur sist helg. Må tove de ørlite i foten så de passer bedre. 

Arvingen bestilte seg votter og valgte ut garnet selv. Påskeaften var vi hos Othelie Alpakka på Skjerstad: http://www.facebook.com/OthelieAlpakka?fref=ts 
Garnet er selvfølgelig 100% alpakka og har navnet Hexa. 

Nå har jeg denne på pinnene. Vil ikke si noe om hva det skal bli, men det er i alle fall alpakka fra Sandnesgarn, og mønstret er Setesdal. ;)  Håper jeg får strikket MASSE før betennelsen kommer tilbake i handleddet :D 

2 kommentarer:

  1. Synes sokkene var fine jeg Ann-Tove! Det er iallefall flott at de varmer! Vottene var nydelige og det siste ser lovende ut. Tipper det blir en kjole. Siden du er så hemmelighetsfull.

    Skal du forresten til speidersamlingen her i Rogaland i år?

    SvarSlett
  2. Heia :) DEt er nok ikke en kjole, det her. Nå er alt ferdigstrikka, og etter mye plunder med montering måtte jeg sende det en tur til mamma - jeg har aldri gjort sånn før, og det jeg gjorde ble sås stykt at etter 6. forsøket ga jeg opp. Ja jeg skal på leir til Madla, og jeg gleder meg stort :D Bor du langt unna?

    SvarSlett