søndag 6. september 2009

Fisketur

Hva gjør den hesten på fisketur, tenker du nok... Hehe. I dag var vi på tur ut, pakket bilen klar for fisketur, men jeg måtte en snartur i stallen og male et par låvedører. Da vi kom dit var denne herremannen på bana med en gutt på 7 år. T-M fikk lov å prøve seg litt på å ri på Sidney. Det var litt anderledes å ri på en stor varmblods når han er vant med å ri lille Vindy. Han prøvde seg på litt trav, og det ble en god latter både på gutten sjøl og oss som sto og så på, for det hompet! Sidney har jo dobbelt så lange steg som Vindy, og TM greide ikke helt å omstille seg, så han ga opp det der prosjektet for i dag. Men han syntes det var gøy, så han blir nok å prøve seg igjen senere.

Etterpå dro vi på tur. Vi dro til Hammerfall. Ikke noen skjønn perle egentlig, det er bare ei stor fylling der, men det er fint å sitte når man har med campingstoler, og så er det supert å fiske fordi det er så dypt der. Her er bilder fra dagens rekreasjon:
Ingen ting er så godt som svartsvidde pølser!
T-M dro med seg en kopis og de fant noen små krabber. Største her er vel kansje 4 cm i skallet.




Hvem er størst i kjeften?!?

Jeg fikk fisk, og vi hadde en liten photoshoot med den.. T-M knipset vilt med mobilen min. (se så kort håret mitt er blitt etter at 30 cm forsvant!!!)

Dagens desidert minste! STingsilda er ei 40-grams... Og fisken ser ut som en torsk. Hehe, vi kasta den ut igjen, håper den overlever.Det var en koselig tur sammen med venner :D


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar